Seria CleanZone SL

Modelul puternic, silențios.

CleanZone SL combină performanța ridicată cu zgomotul extrem de redus.

Castigatorul premiilor Global Innovations

Purificatorul de aer Atem 5-in-1 a castigat prestigiosul premiu Global Innovations in cadrul International Home + Housewares Show din 2019, care a avut loc in Chicago, IL – un eveniment de talie mondiala unde tehnologiile si inovatiile fac ca “arta sa se intersecteze cu ingineria si tehnologia sa influenteze design-ul”.

Respira aer curat, oriunde

Elegant, compact si puternic, purificatorul de aer Atem iti permite sa controlezi calitatea aerului pe care il respiri.

Cand nu esti acasa, nu poti influenta calitatea aerului. Atem schimba acest lucru. Nu trebuie decat sa conectezi si sa directionezi difuzorul de aer PureJet catre zona in care respiri.

Uimitor de silențios

Purificatoarele de aer performante din seria SL CleanZone sunt printre cele mai silențioase din lume, practic de neauzit chiar și în spații interioare liniștite, precum birouri și săli de clasă. Chiar și la cea mai mare setare a vitezei ventilatorului, CleanZone SL are un nivel sonor incredibil de scăzut, de 45 dB (A). Acesta este un nivel sonor de trei ori mai mic decât cel generat de purificatoarele de aer profesionale tipice și practic insesizabil, chiar și într-un mediu liniștit, la locul de muncă.

Debit ridicat de aer

CleanZone SL are o capacitate excepțională de debit de aer de până la 13,6m3 pe minut de aer curat, de șase ori mai mare decât ce sunt capabile sistemele tipice de filtrare a aerului să furnizeze la niveluri de zgomot reduse. Capacitatea ridicată a CleanZone SL îi permite să asigure până la patru schimbări complete de aer pe oră într-o cameră de 205 m3.

Îndepărtează alergenii și microorganismele

CleanZone SL este extrem de eficient în eliminarea tuturor tipurilor de alergeni și microorganisme, inclusiv virusuri, bacterii, polen, praf și alți alergeni. Capacitatea ridicată a CleanZone SL îi permite să furnizeze până la trei schimbări complete de aer pe oră într-o cameră de 100 m2, eliminând poluanții prin filtrul său HyperHEPA cu o eficiență de 95%.

Eficient energetic

În timp ce CleanZone SL este unul dintre cele mai eficiente sisteme de curățare a aerului proiectate vreodată, necesită mai puțin de jumătate din puterea purificatoarelor de aer mult mai mici. La 75 de wați de energie electrică la cea mai mare setare, CleanZone SL folosește cam aceleași resurse ca un bec convențional. Acest lucru se datorează unui ventilator ultra-eficient și unei suprafețe foarte mari a filtrului, care permite aerului să treacă cu ușurință prin filtrul dens.

Economic, costuri reduse de întreținere

CleanZone SL oferă o putere remarcabilă de curățare a aerului pentru sălile de clasă și alte medii sensibile la zgomot, la prețuri foarte mici. Costă doar câteva zeci de bani pe zi pentru a curăța aerul în spații de până la 160 de metri pătrați. Ventilatorul puternic IQAir CleanZone SL nu necesită întreținere, deci nu există niciun cost pentru a menține CleanZone funcțional.

Economisește spațiu

CleanZone SL se montează vertical sau orizontal, în sus sau în jos, eliberând locul în birouri aglomerate, săli de clasă și alte spații. Fluxul de aer de la CleanZone SL poate fi direcționat acolo unde este necesar, fără a crea curenți de aer sau perturbări ale aerului care ar putea afecta funcționarea sa discretă.

Calitate elvețiană

Swiss Made este mai mult decât o etichetă de origine. Este un semn de calitate remarcabilă, unicitate, design superior, inovație, precizie și fiabilitate. CleanZone SL nu numai că a fost gândit și proiectat în Elveția, ci este și fabricat aici. Devotamentul nostru față de emblema Swiss Made este vizibil nu doar în angajamentul nostru față de ceea ce facem, ci și de modul în care lucrăm. Folosind componente de cea mai înaltă calitate, o echipă de profesioniști dedicată și procese de fabricație perfecționate în peste 50 de ani, IQAir este capabil să construiască cele mai bune purificatoare de aer din lume.