heart-health

WellNest

Despre noi

În apropiere de centrul orașului, acolo unde ritmul urban pulsează cu putere și zgomotul străzii răsună neîncetat, există un loc unde tradiția și modernitatea se combină într-o simfonie armonioasă: WellNest Pilates Studio. O clădire discretă la exterior, dar care ascunde în spatele ușilor sale un tărâm de rafinament și puritate.
Despre noi

Aici, tehnica Pilates se îmbină cu filosofia japoneză "omotenashi", care se traduce prin ospitalitatea sinceră și grija profundă față de client, rezultând inima experienței noastre. Nu ești doar un client, ești un oaspete onorat. Echipa noastră te întâmpină cu o atenție neegalată, ascultându-ți nevoile și așteptările cu o sensibilitate autentică.

Fondat de Dana și Mihai, cu pasiune pentru armonia corporală și excelență în servicii, WellNest nu este doar un studio, ci o viziune. După ce a studiat și a practicat diferite forme de Pilates și Yoga în peste 14 ani, Dana a înțeles ce diferențiază un antrenament bun de unul excepțional: omul și echipamentul. Astfel, în centrul studioului domină echipamentele premium de la Merrithew și Peak Pilates, recunoscute la nivel global pentru precizia și eficiența lor. Fiecare detaliu, fiecare element, a fost aleas cu grijă pentru a oferi oaspeților o experiență incomparabilă.

Echipa noastră, cu o pregătire impecabilă și o pasiune incontestabilă, devine ghidul tău personal pe drumul spre echilibru și redescoperire. La WellNest, fiecare sesiune devine o simfonie a mișcării. Oaspeții sunt ghidați de specialiștii studio-ului printr-o serie de exerciții adaptate perfect nevoilor lor. Aici, antrenamentul devine o artă, iar corpul, instrumentul său.

Într-o lume în care totul pare să se miște rapid și unde timpul pentru sine este o raritate, WellNest Pilates Studio oferă un loc unde poți lua o pauză, te poți concentra pe tine și poți experimenta grija oferită cu adevărat în fiecare mișcare și respirație.

Într-o epocă în care autenticitatea și calitatea sunt adesea sacrificate în favoarea rapidității și convenienței, WellNest Pilates Studio stă ca mărturie a ceea ce se poate atinge atunci când pasiunea se îmbină cu excelența. Echipamentele premium nu sunt doar instrumente, ci reprezintă angajamentul studio-ului față de cea mai înaltă formă de perfecționare și evoluție personală.

{{ $page->translation()->name }}

matwork - exercitii clasice la saltea

Aceasta practica este cea mai populară, fiind prezentă în majoritatea sălilor de sport. Există peste 40 de exerciții diferite pentru saltea plus variatiile acestora care lucrează spatele, abdomenul, părțile laterale ale trunchiului si membrele.

Sesiuni private cu echipament

Programul este adaptat in functie de nevoile si obiectivele tale personale. Corespunde evolutiei asteptarilor tale. Antrenament 1-la-1 cu instructorul tau de Pilates pentru 60 de minute, fara intreruperi.

Nimic nu intrece antrenamentul personal Pilates la studioul nostru.

Pilates Reformer in grup

Sesiunile de grup se fac cu echipamentul Reformer de la Merrythew si Peak Pilates, fiind provocatoare si distractive. Antreneaza-te conform disponibilitatii tale, pe baza de programari.

Buna ! Cu ce te pot ajuta ?

heart-health