heart-health

WellNest

Ce este Pilates ?

Pilates a fost, initial, o metoda medicala si este un concept minte-corp-spirit

Joseph Hubertus Pilates s-a născut în Germania in 1883 (tatăl a fost gimnast medaliat, iar mama doctor naturist). La izbucnirea Primului Război Mondial, a fost internat forțat împreună cu alți cetățeni germani la Lancaster în Anglia. Acolo i-a învățat pe membrii taberei conceptele și exercițiile dezvoltate de-a lungul a 20 de ani de studiu individual și ucenicie in Yoga, Zen și în antrenamentele fizice grecești și romane predate si practicate în antichitate. În acel moment a început să elaboreze sistemul de exerciții originale cunoscut astăzi sub numele de „matwork” sau exerciții la saltea.

Câțiva ani mai târziu, a început să conceapă echipamente pentru reabilitarea „pacienților” săi imobilizati la pat, folosindu-se de arcurile de pat si creând echipamente pentru exercitii de „mișcare”. Cu acestor echipamente, el a fluidizat circulația sângelui și a vindecat prin mișcare membrele rănite cu ajutorul exercitiilor fizice pe care pacienții nu le-ar fi putut efectua altfel, restabilind astfel funcția articulară, forța musculară și forță fizică a întregului corp.

Cui se adreseaza Pilates ?

Pilates se adreseaza oricui, indiferent de varsta sau conditia fizica

Cursurile de pilates se adresează tuturor, deoarece antrenamentele de acest tip dezvolta forta si musculatura intr-un mod echilibrat si cresc flexibilitatea. Astfel, femeile și bărbații, sportivi sau nu, persoanele în vârstă, rănite sau aflate în convalescență, persoanele stresate, obosite, care suferă de rigiditate, femeile însărcinate sau care tocmai au născut pot practica pilates, deoarece această metodă este progresivă. Exercițiile pot fi adaptate în funcție de nivel, de nevoile fiecărei persoane și de eventualele patologii.

Așadar, dacă ești în căutarea unui loc nu doar pentru a practica Pilates, ci pentru a trăi o experiență care să răsune în fiecare fibră a ființei tale, secretul este acum dezvăluit: WellNest Pilates Studio te invită să descoperi adevărata artă a echilibrului și excelenței.

Sub îndrumarea Danei, fondatoarea WellNest și cu o experiență de peste 14 ani în Pilates și Yoga, studioul nu reprezintă doar un spațiu de antrenament, ci o viziune transformată în realitate. Dana știe că secretul unui antrenament excepțional stă în omul din spatele instrucțiunilor și în echipamentele de înaltă calitate. De aceea, la loc de cinste în studioul nostru se găsesc echipamente premium de la Merrithew și Peak Pilates, embleme ale perfecțiunii în domeniu.

Dar, ce face cu adevărat WellNest să strălucească este echipa sa dedicată. O echipă care prețuiește fiecare moment petrecut în sala de antrenament, transformând fiecare sesiune într-o capodoperă de armonie și mișcare. Echipa noastră, cu o pregătire impecabilă și o pasiune incontestabilă, devine ghidul tău personal pe drumul spre echilibru și redescoperire.

Însă, experiența WellNest transcende echipamentul și sesiunile de antrenament. Este vorba despre un sentiment, despre acea stare de liniște interioară și conștientizare care vine atunci când știi că ai ales doar ce este mai bun pentru tine. Și după fiecare sesiune, în lounge-ul studio-ului, clienții pot împărtăși poveștile lor de transformare și reflectând asupra progreselor realizate.

Într-o epocă în care autenticitatea și calitatea sunt adesea sacrificate în favoarea rapidității și convenienței, WellNest Pilates Studio stă ca mărturie a ceea ce se poate atinge atunci când pasiunea se îmbină cu excelența. Echipamentele Merrithew și Peak Pilates nu sunt doar instrumente, ci reprezintă angajamentul studio-ului față de cea mai înaltă formă de perfecționare și evoluție personală.

WellNest Pilates Studio te invită în lumea sa, unde Pilates si Omotenashi sunt mai multe decat concepte - ele reprezintă esența noastră

Pilates transforma radical felul in care corpul tau arata, se simte si actioneaza. Intareste fara a genera masa, creand un corp alungit, tonifiat cu coapse suple si abdomen plat.

Buna ! Cu ce te pot ajuta ?

heart-health