heart-health

WellNest

Relaxeaza-te cu o sedinta de masaj

Masaj

Demo-relaxare

Un masaj de relaxare este un răsfăț. Scopul său principal este de a reduce stresul și de a ne ajuta să ne simțim bine, dar poate, de asemenea, ameliora anumite dureri și aborda probleme de sănătate. Recomandat persoanelor de toate vârstele, de la sugari până la bătrâni.Ajută la eliberarea endorfinelor și a serotoninei, care au un impact psihologic puternic. Pentru cele mai bune rezultate, acest masaj trebuie efectuat într-o atmosferă plăcută, folosind uleiuri aromatice și muzică liniștitoare.

Masaj cervical

Presupune masajul la gat, zona umerilor, muschii trapez, bratele si eventual capul.

Masaj relaxare

Scopul său principal este de a reduce stresul și de a ne ajuta să ne simțim bine, dar poate, de asemenea, ameliora anumite dureri și aborda probleme de sănătate. Ajută la eliberarea endorfinelor și a serotoninei, care au un impact psihologic puternic. Pentru cele mai bune rezultate, acest masaj se efectuează într-o atmosferă plăcută, folosind uleiuri aromatice și muzică liniștitoare.

Masaj anti-celulitic

Este o metodă foarte eficientă de diminuare și eliminare a celulitei, rezultatul fiind vizibil, după numai câteva ședințe. Este una din cele mai bune soluții de a scăpa de “coaja de portocală”, fiind efectuat local, în zonele afectate de celulită

Masaj drenaj limfatic

Este un tip de masaj bland care determina miscarea limfei in organism. Limfa este un lichid transparent implicat in mod activ in imunitatea si detoxificarea organismului. Limfa are rolul de a aduna si de a anihila toxinele si bacteriile din corp.Se poate efectua atat manual cat si cu aparat profesional.

Masaj capilar

Masajul capilar este cu siguranta unul din tratamentele cele mai apreciate de relaxare.De asemeni prin masajul capilar se reduc durerile de cap si cefaleea, fiind in acelasi timp decontracturant. Are ca efect relxarea, stimuleaza si echilibreaza circulatia sanguina la nivelul capului, reface buna dispozitie, stimuleaza capacitatea de concentrare si de gandire, dar in acelasi timp intareste radacina parului si reduce caderea acestuia.

Masaj PERSONALIZAT

Un masaj personalizat reprezintă o abordare unică în domeniul terapiei prin masaj, fiind adaptat în funcție de nevoile individuale ale fiecărui client. În loc de a aplica o tehnică standard sau un set predeterminat de manevre, terapeutul efectuează o evaluare atentă a stării fizice și emoționale a clientului pentru a determina cele mai potrivite tehnici de masaj.

Caracteristici :

Adaptabilitate: Terapeutul selectează și combină diverse tehnici, de la masajul suedez relaxant până la masajul profund sau tehnicile de trigger point, pentru a răspunde cerințelor specifice ale clientului. Ascultare activă: Înainte de începerea masajului, terapeutul petrece timp înțelegând preferințele, preocupările și așteptările clientului. Confort maxim: Fiecare sesiune este personalizată în funcție de nivelul de confort al clientului, fie că este vorba de presiunea aplicată, de zona de focalizare sau de durata masajului.

Beneficii :

Rezultate mai bune: Adaptând tehnicile la nevoile individuale, se pot obține rezultate mai eficiente în ceea ce privește relaxarea, alinarea durerilor sau îmbunătățirea circulației. Experiență personală: Clițenii se simt ascultați și valorizați, știind că masajul este adaptat pentru ei. Flexibilitate: Indiferent de nevoi sau condiții – de la recuperare post-sportivă până la relaxare profundă sau gestionarea stresului – un masaj personalizat poate răspunde așteptărilor. Un masaj personalizat nu este doar un tratament corporal, ci o experiență holistică, concepută să aducă echilibru și bine în viața fiecărei persoane. Este o invitație la auto-descoperire, la relaxare și la regăsirea armoniei interioare, sub îndrumarea atentă a unui terapeut dedicat.

Masaj roci vulcanice

Noiembrie - MartieMasaj cu roci vulcaniceMasajul cu roci vulcanice, cunoscut și sub numele de masaj cu pietre calde, este o tehnică terapeutică ce combină căldura emanată de roci cu manevrele tradiționale de masaj. Acest tip de masaj este apreciat pentru capacitatea sa de a induce relaxare profundă și de a alina durerile musculare.Beneficii: Relaxare profundă: Căldura pietrelor ajută la relaxarea mușchilor și a tensiunilor acumulate. Îmbunătățirea circulației sanguine: Dilatarea vaselor de sânge stimulează circulația, ajutând la oxigenarea mușchilor și eliminarea toxinelor. Alinarea durerilor: Masajul cu roci vulcanice poate ajuta la diminuarea durerilor musculare, a celor articulare și a durerilor de spate. Echilibru energetic: Plasarea pietrelor pe chakre poate ajuta la echilibrarea energiei din corp și la promovarea unei stări de bine generală.Precauții:Deși masajul cu roci vulcanice oferă numeroase beneficii, acesta nu este recomandat pentru toată lumea. Persoanele cu afecțiuni precum varice, hipertensiune arterială, boli de piele sau femeile însărcinate ar trebui să consulte un specialist înainte de a opta pentru acest tip de masaj.

vezi preturi
NOU -Masaj capilar sau cervical la sediul companiilor pe baza de abonament. ( minim 5 participanti . Durata : 15-20 minute / persoana )

Buna ! Cu ce te pot ajuta ?

heart-health